Smukke og stilrene Heiring smykker – find dem online

Smukke og stilrene Heiring smykker - find dem online
14 feb
2020

Er du ude efter en gave til en kvindelig modtager med stilren smag og en sans for raffinement? Så kan du trygt vælge at finde din gave blandt det store sortiment af lækre smykker fra den danske smykke designer Heiring.

Hvilke Heiring smykker findes der?

Der findes smukke og raffinerede Heiring smykker til en hver smag. Uanset modtagerens alder, kan du finde et Heiring smykke som hun med garanti vil blive rigtig glad for. Til de helt unge – dåbsbarnet, konfirmanden eller studenten – er det oplagt med et smykke fra serien Skytsengel. Den lille, venlige skytsengel fås som ørestikker, øreringe og vedhæng til halskæder, og er tænkt som en beskytter af bæreren gennem hele hendes liv. Skytsenglen fås i flere forskellige materialer: Sølv, forgyldt sølv og oxyderet sølv.

De mere modne kvinder vi med sikkerhed elske de smukke og eksklusive fjer i Feather serien, som er super raffinerede, og som ligeledes fås i flere forskellige materialer. Du kan vælge at give en enkelt fjer som vedhæng til en halskæde, eller en eksklusiv fingerring besat med de stilistik elegante fjer.

Fjer vedhængene i Heirings Feather serie findes i flere forskellige størrelser, i materialerne sølv, forgyldt sølv og oxyderet sølv, og med eller uden brilliant indsats. Dertil kommer, at fjerene med fordel kan kombineres på kryds og tværs. Således kan de smukke fjer fungere som både smykke og samler objekt på én og samme tid.

Der ud over kan du finde mange andre raffinerede smykker fra Heiring, for eksempel initial vedhæng til halskæder, forskellige smukke armbånd, og i særdeleshed elegante øreringe med grøn agat eller månesten – og så selvfølgelig de dekorative Saddle fingerringe.

Hvor finder jeg Heiring smykker online?

Du kan med fordel købe dine Heiring smykker i smykke forretningen Fangels online shop – se hele udvalget på fangels.dk