Salgsvurdering i Århus – hvad er din bolig værd?

01 aug
2021

Går du med salgstanker, er det et godt sted at starte at finde ud af, hvad du egentlig kan forvente at få for din bolig i det nuværende marked. Mange faktorer spiller ind på værdien af det hjem, du ønsker at sælge, og du kan her blive klogere på, hvad en ejendomsmægler kigger på, når han eller hun laver en salgsvurdering i Århus.

 

Få en gratis salgsvurdering af en ejendomsmægler med lokalkendskab

Boligmarkedet går op og ned, og vil du ud på den anden side af et salg med en klækkelig gevinst på lommen, handler det ofte om at sælge på det helt rigtige tidspunkt. Hvilken bolig, du bor i, har dog naturligvis også meget at sige for, hvad du kan få for dit hjem, og selvfølgelig også for hvor hurtigt et salg, du kan regne med. Det er en lokalkendt ejendomsmægler, der laver salgsvurdering i Århus, og når din bolig skal vurderes, vil ejendomsmægleren blandt andet kigge på:

  • Den generelle prisudvikling i dit område
  • Prisudviklingen på din boligtype (Villa, rækkehus, ejerlejlighed…)
  • Boligens størrelse
  • Boligens planløsning
  • Boligens stand
  • Boligens herlighedsværdi eller særpræg (eksempelvis udsigt eller bestemt arkitektur)

 

Overvej muligheden for boligforbedring inden salgsvurdering i Århus

Har du lavet forbedringer på boligen som for eksempel nyt køkken eller bad, en tilbygning, nye vinduer, nyt tag eller måske en eller flere energiforbedringer, vil det typisk også afspejle sig i prisen. Vil du ikke sælge nu og her, er der derfor måske en fidus i at se på, om det er økonomisk rentabelt at renovere på din bolig før et eventuelt salg. Det kan potentielt bidrage til både en højere salgspris og en kortere liggetid.

I en større by som Århus har boligmarkedet historisk set buldret derudad igennem årtier, men drøft gerne fordele og ulemper ved at vente med dit salg med en ejendomsmægler, der ved noget om, hvordan markedet ser ud til at forme sig. Måske tiden er den rette nu, eller måske det er bedst at vente i et par år. Det kan en salgsvurdering i Århus give dig et rigtig godt bud på.