Sæt tempo på din livsstilsændring med hypnose

Sæt tempo på din livsstilsændring med hypnose
26 jul
2019

Går du rundt med planer om varigt vægttab eller permanent rygestop – eller ønsker at at give dit selvværd et boost? Så kan du med fordel prøve at booke en hypnose session.

Kan alle have glæde af hypnose?

Det korte svar er ja – alle kan, i modsætning til den alment udbredte og fejlagtige opfattelse, opnå den trance tilstand, som skal til for at hypnotisøren kan få adgang til det underbevidste sind. Det er dog en forudsætning, at man er 100% indstillet på at opnå det valgte resultat af hypnosen. Hvis man går halvhjertet ind i projekt rygestop, vægttab eller højere selvværd, kan man højst forvente ringe resultater. Når man lægger sit sind i hænderne på en hypnotisør, skal der være kraft og motivation bag beslutningen. Men så kan man til gengæld også forvente både hurtige og effektive resultater.

Hvad er trance?

Trance er en tilstand, som minder meget om de tidlige søvn stadier, eller sindstilstanden under meditation. Når man er i trance, er man ikke ved fuld bevidsthed om, hvad der foregår omkring eller i eens sind. Alle forsvarsværker er sat ud af kraft, og underbevidstheden ligger blotlagt for hypnotisøren, som således har direkte adgang til at kommunikere med den. Du behøver ikke at være nervøs for, om din hypnotisør kommer til at ødelægge noget i dit sind, mens du er i trance. En dygtig hypnotisør ved, hvordan man holder sig inden for grænsen af det acceptable, og vil kun tale ind i de problematikker, I på forhånd er blevet enige om skal adresseres.

Find din hypnotisør i København online

Det er vigtigt, at du vælger en erfaren hypnotisør med den rette uddannelsesmæssige baggrund. Hos Aagaard Psykoterapi er du i de bedste hænder, når det handler om hypnose, uanset dit mål og dine individuelle problemer. Læs mere på https://aagaard-psykoterapi.dk/