Plakater til den moderne indretning

25 okt
2020

Plakater og posters har virkelig fundet sin plads i den danske indretning gennem de senere år. Her er de indrammede plakater med diverse motiver blevet enormt populære, og det er ikke uden grund. De giver nemlig en unik mulighed for at bringe liv og farve ind i rummet, samtidig med at du kan udtrykke noget helt personligt og skabe dit helt eget udtryk i rummet.

Plakater er både oplagte at bruge i stuen, i soveværelset, i køkkenet eller måske på hjemmekontoret. De kan nemlig få plads overalt, og det er helt op til dig, hvordan du bruger dem i din indretning.

Stort udvalg af plakater online

Hos Vissevasse kan du få dansk designede plakater og posters, som passer perfekt til den nordiske indretningsstil. Her får du grafiske design med rene linjer, simple motiver og ikke mindst neutrale farver i pasteltoner. Motiverne er mange, så du kan nemt finde noget, der passer til dit hjem.

Mange af motiverne er inspireret af hverdagens øjeblikke og oplevelser. Derfor finder du bl.a. motiver som campere, cykler og badebroer. Der er masser af naturmotiver som snedækkede landskaber og skiområder, skove og vandrestier, søer og strande. Men du kan også vælge motiver af mennesker. For eksempel kvinden, der dyrker yoga, parret på gyngen eller pigerne, der leger.

Sidst men ikke mindst kan du vælge de mange by-plakater, hvor du finder et bynavn og et motiv, der passer til denne. Det gælder både et hav af danske byer, men også byer fra udlandet som London, Berlin, New York og mange flere. Du kan også få plakaterne med “Danmark” og motiver fra de danske naturlandskaber og hverdagsøjeblikke. 

Disse plakater er perfekte til dig, der vil hylde et land eller en by, der har en særlig plads hos dig. Det kan være din hjemby, din fødeby eller bare en by, du holder meget af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *