Overdækket terrasse; få læ, ly og skygge

10 sep
2020

Går du i tanker om at lade en træterrasse opføre således at du kan få det maksimale ud af næste sommer? Så bør du overveje en overdækket en af slagsen.

Hvad er ideen med en overdækket terrasse?

Måske synes du der er synd at lade din træterrasse helt eller delvist overdække og dermed stjæle sollyset fra terrassen. Men her skal du tænke på at lidt skygge kan være tiltrængt på de lange, varme sommerdage.

Hvis du vil undgå at smørret smelter under frokost serveringen, eller at du bliver skoldet i løbet af dagen, er det oplagt at skabe en skyggefuld krog. Her kan du også stille barnevognen under middagsluren så den lille ikke får det for varmt men stadig kan nyde den friske luft. Med en overdækket terrasse kan du få mere ud af sommeren idet du kan sidde udendørs selv i gråvejr, blæst og ren.

Din overdækkede træterrasse vil give dig læ for vinden og ly for regnen – og med en terrasse varmelampe i overdækningen vil du stadig kunne sidde lunt og godt. Om vinteren kan din terrasse tjene som udestue. Og en overdækket terrasse kan fungere som læskur for potteplanter som ikke tåler efterårets og vinterens regn,rusk og lave temperaturer.

Hvem kan hjælpe mig med opførelse af en overdækket terrasse?

Hvis du ønsker dig en ny overdækket terrasse, eller ønsker hel eller delvis overdækning af din eksisterende træterrasse, kan du med fordel kontakte Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Kun Terrasser ApS er en nordsjællandsk virksomhed med speciale inden for opførelse af træterrasse – og tømrer Andreas la Cour har efterhånden mange træterrasse, her af en del overdækkede, på samvittigheden.

Du kan se eksempler på tidligere udført arbejde via hjemmesiden https://www.kun-terrasser.dk/overdaekket-traeterrasse hvor du også kan kontakte Andreas la Cour for et et tilbud på en overdækket terrasse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *