døre

Nyd stilheden med nye døre

Nyd stilheden med nye døre

advertorial

Har du en bolig hvor du praktisk talt kan høre hvad de tænker i det næste værelse, kan du med fordel få undersøgt hvilken type døre du har. Viser det sig at det er lette celledøre, kan du med fordel få dem udskiftet med massive døre med lyddæmpende karme. Det er ikke nødvendigvis alle dine døre som der skal udskiftes. Du kan nøjes med at udskifte dem hvor der typisk larmes. Altså køkken, badeværelset, stuen og sove- og børneværelserne. 

Du kan samtidig overveje, om de skal være ens eller om du med fordel kan være modig og have forskellige døre. Du kan se forskellige døre hos https://klarvinduer.no/dorer.

døre

Forskellige typer af døre

Når du skal have udskiftet dine døre, er der ingen der siger at du skal have den samme dør i alle værelser. Hvorfor ikke have dobbeltdøre med glas, så du får mere lys, et spejl på døren på badeværelset og måske en væg ind til køkkenet, hvor du kan skrive med kridt. Den vil også være et hit på døren ind til børneværelset. Du kan også vælge at døren ind til børneværelset, er en dør der er mere farverig, end de andre.

Få råd og vejledning

Da dine døre har stor betydning for hvordan din bolig ser ud og om du kan høre hvad du selv tænker, kan du med fordel udnytte din tømrers viden. Han har den nødvendige uddannelse og erfaring. Derfor kan han nemmere råde og vejlede dig. 

Du kan også være sikker på at han vil udskifte dine døre korrekt. Det gælder blandt andet at få dem målt op korrekt. Er dørene ikke mål op korrekt kan du ikke bytte dem. Det er kun muligt, hvis det er producenten der har lavet en fejl. Du kan også høre din tømrer om du med fordel kan vende dørene.