Kimono – Til hverdagen og specielle lejligheder

30 jul
2020

Kimono – Krydderi til hverdagen 

Når vi er i vores hjem, gerne vil slappe af og bruge lidt kvalitetstid med vores udkårne, kan det være rart at efterlade sweateren ved døren og iføre os noget mere behageligt. Dette kunne eksempelvis være en kimono, som oftest er fabrikeret i silke eller lette blonder, som føles bløde og delikate mod din hud. At være komfortable i vores påklædning og i vore egne kroppe, giver selvtillid og giver dig glød. Når du har det godt med dig selv, stråler dit indre igennem til dit ydre, hvilket altid er en tilfredsstillende følelse.

Både for dig selv, såvel om for din partner. Alle kvinder fortjener muligheden for virkelig at komme i kontakt med sig selv, værdsætte deres fysiske former og eksperimentere med deres seksualitet.

Er man ikke så erfaren med at anskaffe sig disse delikate detaljer, kan det dog føles grænseoverskridende, til at begynde med. Derfor har vi i vores sortiment, mange forskellige typer lingeri og en kimono kunne være et godt sted at starte. Den viser dine kurver frem, men overlader samtidig lidt til mysteriet, præcis som mange af vi kvinder ønsker. 

Det vigtigste når du anskaffer dig nyt lingeri, er at du er komfortabel og føler dig smuk. Derfor inkluderer vores nøje udvalgte varer, lingeri til enhver kropsform, smag eller anledning. En kimono kan bruges i dagligdagen, når du opholder dig derhjemme og er derfor meget anvendelig på en generel basis. Den er komfortabel, inspirerer til intimitet med din partner og giver dig en følelse af kvindelighed.

Vi forstår at mange gerne vil holde deres privatliv, privat. Derfor benytter vi kun diskret levering, så du kan holde dine små søde hemmeligheder, for dig selv og dem du ønsker at dele dem med. 

Ønsker du at se et større udvalg af kimonoer og andre typer lingeri? Så kan du med fordel se mere på Love Lingeri’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere af dette https://www.love-lingeri.dk/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *