Indstil højden på din herrecykel

26 jul
2021

Man kan faktisk komme til at få ondt i kroppen specielt ryggen, hvis man ikke har indstillet ens nye herrecykel, fundet blandt en flok herrecykler, til at passe med ens krop.

Den skal da også nogle gange tilpasses efter, hvis ens krop ændrer sig, eller man får nogle forhold ved kroppen, der gør, at man må have cyklen indstillet anderledes.

Som regel bruger man en børnecykel til at starte med, og så skifter man til en herrecykel som dreng, når man bliver ældre, fordi man er vokset fra ens børnecykel, så den ikke passer til ens krop mere.

Der er som regel indstillingsmuligheder på en god herrecykel, og så vokser man jo ikke så meget i højden mere som voksen mand, men som nævnt kan ens krop godt ændre sig, så man må have ændret lidt på cyklen eller få sig en ny herrecykel.

Din egen herrecykel skal passe til din krop

Der er flere måder, hvorpå man kan indstille sådan en cykel, og det starter som regel med sadlen, som man passer efter, hvordan man holder i styret, om man er foroverbøjet på det som en cykelrytter, der skal køre ræs, eller man sidder mere opret og cykler i langsomt tempo gennem byerne.

Styret kan som regel også rettes til, så det passer til sadlens indstillinger med videre, og det er sådan set de to hovedområder, som man kan ændre på cyklens indstillinger med specielt højden, så man kan få den til at passe til kroppen.

Nogle gange kan man så købe ekstraudstyr til cyklen, så den passer endnu bedre til en, men hvis det ikke er nok, så er man som regel ude i, at man skal have købt sig en ny herrecykel.

Dog bør man lige prøve inden dag, om man bare ikke har fundet den rette kombination af indstillinger på cyklen endnu, så man ikke behøver udskifte den.