Hvorfor skal jeg bruge hudpleje produkter hver dag?

07 sep
2020

En sund og stærk hud betyder mere for vort daglige vel befindende end man måske umiddelbart skulle tro. Derfor er det vigtigt at passe godt på huden – det er trods alt kroppens eneste bolværk mod påvirkninger udefra.

Det er selvfølgelig essentielt for hudens sundhed at du plejer den indefra ved at spise sundt og få masser af vand samt de rette fedt stoffer i din daglige kost. Men da huden – især den i ansigtet – udsættes for mangt og meget i løbet af en hel almindelig dag er det også utroligt vigtigt at du sørger for at pleje og beskytte hudens overflade på daglig basis.

Du bør som minimum rense din hud hver dag, og der ud over pleje og nære den med creme og serum som passer til din hudtype.

Rensning og pleje af huden

Du skal sørge for at rense huden grundigt morgen og aften. Om morgenen for at fjerne fedt som har samlet sig i porer og hårsække i løbet af natten, og om aftenen for at fjerne snavs fra luft forurening samt sved og makeup rester.

En god hud afrensning foretages ikke med vand og sæbe. Du risikerer at udtørre huden og dermed skabe endnu flere problemer for dig selv. I stedet bør du anvende en god rense creme, efterfulgt af toner eller skin tonic som strammer huden op og gør den klar til at modtage den plejende og beskyttende creme samt den fugt og nærings givende olie eller serum.

Efter din daglige morgen afrensning af din hud bør du sørge for at den får både næring og beskyttelse. Du kan sagtens bruge en god BB creme som både fugter og beskytter mod solens stråler. Og om natten bør du bruge en fed og nærende natcreme så huden kan regenerere mens du sover. Læs mere om hudpleje på www.sephora.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *