Dörrar

Hvordan måler du bedst op til nye døre?

Hvordan måler du bedst op til nye døre?

advertorial

Står du til at skulle have helt nye døre i dit egen bolig? Eller måske i din virksomhed? Så er det vigtigt, at du får målt godt på forhånd. Det er nemlig afgørende for, at du ender med de rette døre. I denne artikel får du derfor også tips til, hvordan du bedst måler op. 

Sådan måler du op til nye døre

Du skal altid finde de udvendige mål 

Som det første er det vigtigt, at du først finder de udvendige mål. Det vil nemlig være dem, du kan gå efter, når du skal du skal købe dem online eller i en fysisk butik. Du skal huske, at du først skal notere bredden på vinduet, og derefter højden. Det er et generelt tip, både når det kommer til døre og vinduer. 

Dörrar

Sørg for at måle flere steder

Når du måler op til døre, så sørg altid for at gøre det forskellige steder. Og gør det fra mursten til mursten. Hvis du oplever, at du kommer frem til forskellige mål, så gå med de mindste. Disse mål kaldes også for hulmålene.

Du skal nu finde dine karmmål

Nu er tiden inde til, at du skal finde karmmålene. Det gør du ved at trække 20-25 mm fra de hulmål, du lige har målt op. 

Vær opmærksom på de indvendige forhold

Lige når der kommer til døre, så er det ekstra vigtigt, at du holder øje med de indvendige forhold, hvis du skal købe en indadgående dør.

Hvis du generelt har spørgsmål eller er i tvivl om, hvordan du måler op mest korrekt, så henvend dig endelig til et firmaer, der leverer døre. Så kan de helt sikkert hjælpe og guide dig. Du kan med fordel kontakte Klarfönster, som blandt andet forhandler mange forskellige døre – både når det kommer til stilarter og prisklasser.