Hvad koster et facadeskilt?

Hvad koster et facadeskilt?
22 nov
2019

Når det kommer til facadeskilte, så kan det som kunde være svært selv at vurdere, hvad det skal koste. Prisen kan nemlig afhænge både at det firma, man bruger. Det kan også afhænge af størrelsen af ens skilt og det materiale det skal leveres i. Der er dog flere ting udover disse, som også kan spille ind på den pris, som du ender med at betale. Hvis du til daglig driver en virksomhed, så vil du formentlig også gerne have et godt tilbud. Det kan derfor også godt betale sig, at man sætter sig ind i, hvad der kan påvirke prisen, og om man selv kan lave nogle forberedelser, som kan gøre ens pris billigere i sidste ende. 

Hvad kan påvirke prisen på et facadeskilt? 

Nogle af de ting som også kan spille ind på prisen er: designet til skiltet. Har du eksempelvis allerede et grafisk udkast af, hvordan skiltet skal se ud? Og kan du levere de i de filer, som skiltefirmaet, skal bruge? Et skiltefirma vil som regel gerne have et design på det, der skal laves, da man på den måde også kan lave arbejdet mere præcis. Hvis man ikke dog ikke har en grafiker til rådighed eller selv kan udarbejde et udkast, så vil firmaet formentlig kunne tilbyde det til dig for en merpris. 

Dernæst vil der også være forskel på, hvordan skiltet skal bygges. Ønsker du eksempelvis at de enkelte bogstaver skal bygges for sig selv, eller ønsker du blot en udhængskasse? Alt afhængig af løsningen vil der også være forskel i priser på facadeskilte

Disse er blot nogle af de ekstra ting, som kan påvirke de endelige pris, som du ender med. Det kan dog være en fordel at indhente forskellige uforpligtende tilbud hos de leverandører, som du ønsker at bruge. På den måde har du en fornemmelse af din endelig pris på facadeskiltet.