Hvad er et haveanlæg?

11 jun
2020

Når det kommer til projekter i haven, så er der mange ting, man kan kaste sig over. Et af projekterne du kan sætte i gang er et haveanlæg. Men hvad er det helt præcist, der menes, når der tales om et haveanlæg? Det skal vi prøve at se lidt nærmere på. 

Haveanlæg – hvad dækker det over? 

Egentlig så er et haveanlæg et ord, der dækker over flere forskellige ting. Med et haveanlæg kan der menes, at der skal laves en terrasse, trappe, indkørsel eller måske skal der arbejde med at lave nye bede. Et haveanlæg kan også beskrive forskellige vandarrangementer, der skal laves – det kan være svømmesøer, naturbassiner med plads til diverse fisk eller måske ønsker du dig et springvand.

Hvis du ikke selv ønsker at kaste dig over et haveanlæg, så kan du hyre hjælp til det. Og her vil en anlægsgartner være den helt rette til opgaven. Fordelen ved at bruge en anlægsgartner er, at vedkommende har god erfaring med forskellige arbejdsopgaver i haven. Hvis du derfor ikke helt ved, hvor du skal starte eller slutte med dit nye haveprojekt, så mist ikke modet – en anlægsgartner kan hjælpe dig godt fra start til slut. 

Før der påbegyndes et haveanlæg, så vil en anlægsgartner selvfølgelig tage en snak med dig omkring, hvad du vil have lavet. Her kan det være, at du har ønsker eller specifikke løsninger, du godt kunne tænke dig i haven. Og herfra kan en anlægsgartner lave en havetegning til dig, så du kan se dit nye haveanlæg visualiseret for dig – for hvem vil ikke gerne se det på forhånd? Efter du har set tegningen, så kan der selvfølgelig laves ændringer og justeringer, indtil det giver dig den løsning, du har drømt om. 

Hvis du vil inspireres og finde idéer til dit haveanlæg, kan du læse mere her: http://skibbildanlaegsgartner.dk/haveanlaeg/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *