Find lækkert Filibabba sengetøj samt babynest online

22 feb
2021

Skal familien forøges i løbet af nærmeste fremtid? Så har du brug for at udruste dit børneværelse, således at det er klar til den lille ny. Hvis du er i tvivl om hvad du skal bruge til at gøre børneværelset komplet er der hjælpe og inspiration at hente hos Little Happy, som blandt andet fører produkter af mærket Filibabba.

Hvorfor skal jeg vælge børneudstyr fra Filibabba?

Der er mange gode grunde til at gå efter sengetøj og øvrigt tilbehør til børneværelset fra det danske brand Filibabba. Filibabba borger nemlig for de høje standarder hele vejen igennem. Dette gælder såvel det lækre design som de økologisk bæredygtige materiale som anvendes i fremstillingen.

Filibabba sikrer sig altid at det udelukkende er tekstiler fra de mest velansete producenter som anvendes til fremstilling af alt fra ammepuder og babynests til legetæpper, dyne betræk, badekåber, sansebolde og hvad du ellers finder i Filibabbas sortiment.

Faktisk var Filibabba de første til at lancere den populære babynest på det danske marked. En babynest er en smart anordning som kan anvendes i forbindelse med leg og hygge – også når du er ude med din baby.

En babynest kan anbringes på sengen hvor den forhindrer din baby i at falde på gulvet. Du kan således forebygge alvorlige – og desværre meget almindelige – fald ulykker med en babynest.

Babynest fra Filibabba blev efter kort tid utroligt populær blandt de danske småbørns familier og har igennem årene gennemgået mange forandringer og forbedringer. Babynest fås med fyld af det bæredygtige og anti allergiske materiale kapok, og med betræk fremstillet af økologisk bomuld uden brug af kemi.

Foruden den smarte babynest finder du i Filibabbas univers et bredt udvalg af mange forskellige kvalitets produkter til baby og børneværelset. Du kan se dem alle, og bestille dem direkte fra Little Happys online shop på littlehappy.dk