Find gode brugte biler på Lolland

14 apr
2021

Er du på jagt efter en ny brugt bil, er det en god ide, at du ikke begrænser dig til at søge i nærområdet. Danmark er ikke større, end at du relativt nemt kan komme rundt og se på en bil også selvom det er i den anden ende af landet.

Er der mange biler til salg af den slags du gerne vil købe, kan du selvfølgelig vælge blot at kigge lokalt, men du skal være opmærksom på, at der kan være penge at spare ved at være mobil. F.eks. kan du kigge på brugte biler på Lolland, i stedet for udelukket at koncentrer dig om Storkøbenhavn.

Lær bilen godt at kende inden køb

Inden du skriver under på en købsaftale, er det en god ide at lære bilen godt at kende. Det gælder både biltypen generelt, men også den bil du specifikt har været ude og kigge på.

Hvad står der skrevet om bilen, husk at være opmærksom på, at der kan være forskel på de forskellige år bilen er produceret. Har tidligere ejere været glade for deres køb og vil de anbefale den. Når bilen skal på værksted, er det så dyre ting der skal laves som kræver reservedele, der er sendt fra den anden side af jorden eller kan det hurtigt og nemt ordnes.

Det er også vigtigt at få prøvekørt bilen godt og grundigt, så du lærer bilen godt at kende. Det skal være en tur på mindst 30 min og du skal både en tur rundt i byen og en tur op motorvejen. 

Er det hos en privat sælger du køber bil hos, skal du være opmærksom på at købet ikke er omfattet købeloven og der ikke er nogen garanti. Du har købt bilen som beset og derfor er det en god ide først at få en mekaniker til at godkende den.