Find de bedste gulvslibning priser online

Find de bedste gulvslibning priser online
28 aug
2020

Ønsker du dig smukke og skinnende gulve – men er dine gamle, slidte trægulve det stik modsatte? Så bør du overveje om ikke det var på tide at forkæle træværket med en grundig og effektiv gulvslibning.

Hvornår er det nødvendigt med en gulvslibning?

Når træværket i dit gulv er nået til det stadie af slitage hvor du ikke længere kan få gulvet til at stråle ved hjælp af almindelig gulv vask vil vejen til den smukke og ensartede overflade gå gennem en gulvslibning med tilhørende efterbehandling. Du bør således planlægge en professionel gulvslibning og i den forbindelse kontakte dit lokale gulvfirma med henblik på et godt tilbud.

Kan mit trægulv tåle en gulvslibning?

Måske er du i tvivl om hvorvidt dit gamle trægulv overhovedet kan holde til at blive slebet. Det er dog som oftest tilfældet. Langt de fleste trægulve kan sagtens tåle en gulvslibning, idet der ved denne procedure kun fjernes allerhøjest to millimeter af træværkets overflade. Dette sker på skånsom vis ved hjælp af sandpapir fastgjort på en roterende slibe rondel som er påmonteret den særlige maskine til afslibning af gulve.

Når du lader en professionel gulvsliber forestå denne opgave kan du være sikker på at han på forhånd præcis kan vurdere hvor meget (eller hvor lidt) der skal fjernes af trægulvets overflade for at få den flot og glat igen. Og med den rette beskyttende og plejende efterbehandling vil dit trægulv kunne holde i mange år uden at skulle igennem flere behandlinger.

Hvem kan hjælpe mig med gulvslibning i Københavnsområdet?

Er du bosat i det storkøbenhavnske kan du med fordel benytte dig af DBF Gulvservice som leverandør af gulvservice. Hos DBF Gulvservice får du de skarpeste gulvslibning priser og en kundevendt behandling som på én gang er professionel og personlig. Kig forbi hjemmesiden dbf-gulvservice.dk og læs mere.