Gulvafhøvling Kerteminde

Få et tilbud på professionel gulvafhøvling i Kerteminde

Få et tilbud på professionel gulvafhøvling i Kerteminde

Smukke og ensartede trægulve uden nævneværdige skader er, uanset alder, et stort aktiv for en hvilken som helst bolig. Hvad end du bor i et hus eller i en lejlighed, eller om dine trægulve består af stilfuld sildebens parket, massive egeplanker eller klassiske brædder, bør du værne om dit lækre trægulv. Og tager dit trægulv alvorlig skade, bør du gøre dit ypperste for at udbedre denne. Dit trægulv kan nemlig være udslagsgivende for, hvorledes din bolig bliver værdisat ved et eventuelt salg.

Hjælp – mit trægulv er hårdt beskadiget

Overfladiske skønhedspletter så som pletter fra spildte væsker, småskrammer og ridser samt misfarvninger fra solfalming og grimme, grålige slidspor kan for det meste fjernes med en gulvafslibning. Men har trægulvet været udsat for en vandskade, som har forårsaget, at der er gået fugt i træværket, kan skaderne være mere omfattende.

Det ses ikke sjældent, at fugt i træet er årsag til buler, forskydninger af gulvets brædder, parketter eller planker, og deciderede niveau forskelle i gulvet. Træværket kan også slå dybe revner, og blive misfarvet. Disse skader er som oftest alt for dybe til, at de kan fjernes ved en gulvafslibning. Her skal krassere midler i brug – for eksempel en gulvafhøvling.

Hvad gør en gulvafhøvling?

I modsætning til en gulvafslibning, hvor gulvets overflade slibes af ved hjælp af sandpapir, vil overfladen ved en gulvafhøvling ”skrælles” af ved hjælp af små, skarpe skær, monteret på en roterende valse. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke selv forsøger at kaste dig ud i opgaven.

Du bør alliere dig med en dygtig og kompetent gulvmand, som på baggrund af sin erfaring og ekspertise hurtigt vil kunne vurdere, om dit gulv overhovedet kan tåle en gulvafhøvling – og hvor meget, der i givet fald skal høvles bort for at give det ønskede resultat. Få et godt tilbud på en billig gulvafhøvling på gkservice.dk