A Course in Miracles

Et kursus i mirakler - kunne det være noget for dig?

Et kursus i mirakler - kunne det være noget for dig?

advertorial

Har du allerede hørt, at du kan komme på et kursus i mirakler? Men ved du endnu ikke, om det er noget for dig. Så kan du forhåbentlig blive mere afklaret, hvis du læser med her. 

Hvad går et kursus i mirakler ud på? 

Kurset handler om selvtilgivelse 

Når du kommer på et kursus i mirakler, kan du forvente, at kurset handler om selvtilgivelse. For det kan være nøglen til, at dit sind bliver helbredt. 

Du lærer at få andre tankemønstre

På et kursus som dette kan man også sige, at du lærer at få nye og andre tankemønstre. Du skal nemlig lære at afvikle tanker, der kredser omkring skam og skyld. Og i stedet skal du lære at tænke i kærlighed, tilgivelse og tillid. Med andre ord kan du lære at gå fra at lytte til skammens stemme og i stedet ende med at lytte til kærlighedens stemme. 

A Course in Miracles

Hvad koster et kursus i mirakler? 

Der kan naturligvis være forskel på, hvad du skal betale for kurset fra firma til firma. Men du kan finde steder, hvor prisen ligger omkring 6.000 kr. Her betaler du blandt andet for 10 undervisningsdage, som er spredt ud over et år. 

Ønsker du omvendt et kursus, som består af 6 undervisningsdage, der er fordelt på et år, så er prisen 3.600 kr. Det er naturligvis en god idé, at du undersøger den specifikke pris det sted, hvor du gerne vil på kurset. For så er du sikker på, at du får så retvisende en pris som muligt. 

Hvis du er mere nysgerrig på, hvornår du kan komme på et kursus, og hvad du yderligere kan forvente, så søg også gerne online. For så kan du bruge lidt tid på at læse kursusbeskrivelserne – ellers kan du også ringe og høre mere ind til, hvordan et forløb ser ud.