En hund har brug for noget rigtigt hundelegetøj

20 jul
2021

Man siger godt nok, at børn nogle gange har godt af at kede sig, og at de skal bruge deres fantasi for at udforske, hvad de kan hitte på og opdigte af ikke bare forestillende verdener, men også hvad de kan omdanne helt almindelige ting til.

Det er jo sådan noget enkelt som en gren, der kan blive til en pistol.

Og nogle gange opdager man da også, at sådan et univers går hen og bliver til noget, som selv de mest kreative legetøjsfirmaer ikke kunne have opdigtet – for det her er jo ens egen idé.

Man lærer at tænke på ens egen hånd, og det er et godt redskab at have med sig i tilværelsen, så man lærer at tænke ud af boksen og finde på løsninger, som der ikke bare bliver leveret til en.

Der er hele skoler, der benytter sig af den tankegang; og så sparer man også en masse penge til legetøj.

Hunde skal have deres eget, personlige legetøj

Men hunde tænker jo ikke på samme måde, og de skal aktiveres på en anden måde, for de kan jo heller ikke plage om noget legetøj, selvom de nok sætter mere pris på det end små børn, og de kan bruge lang tid på at løbe efter den samme bold.

Det er jo fint nok, at man kan gå udenfor og kaste med en pind eller gå ned til vandet og få en dukkert sammen, men det bliver også snart trivielt for hunden, også selvom den måske ikke kan give udtryk for det på samme måde.

Desuden skal dens krop trænes, og den skal lære at forstå verden på usædvanlige måder.

Det kan man gøre ved at give den bidetøj for at træne tænderne, eller man har en bold, som man gemmer mad i den til, som den selv skal få ud.

Find godt hundelegetøj til din hund her: https://www.ostrand.dk/shop/hundelegetoej-150s1.html