E bøger – praktiske og handy

E bøger – praktiske og handy
07 jun
2019

Er du ofte på farten, og elsker du at læse i transportmidler eller på hotellet? Har du svært ved at få plads i dine tasker og kufferter til alle de bøger, du gerne vil have med – og er din største skræk at løbe tør for læsestof, mens du er langt hjemmefra? Så burde du give de moderne ebøger en chance.

Hvad er ebøger?

Ebøger er digitale versioner af trykte bøger – og visse nyere værker udkommer udelukkende som ebøger. Ved publicering af ebøger spares udgiften til materialer i form af papir og tryksværte, og samtidig optager ebøger ikke plads på hylderne i butikkerne.

Dette betyder, at ebøger generelt er billigere end papirbøger. Og har du besluttet dig for, at du ønsker at læse en ebog, kan du få adgang til den med det samme via en smartphone eller en tablet og med en fast internetforbindelse. Du skal ikke vente på, at den kommer hjem til dit lokale bibliotek eller byens boghandler. Du slipper for at skulle tænke på aflevering af din ebog, eller forlængelse af udlånet – med en ebog har du dit læsestof så længe du har lyst.

Hvordan får jeg adgang til de bedste ebøger?

Hvis du ønsker at skifte dit gamle bibliotek ud med moderne ebøger, som fylder mindre og er nemmere at transportere, skal du blot bruge en smartphone eller en tablet samt et abonnement på en ebogs tjeneste. Det kan for eksempel være Politikenbooks, som har et af de største og mest velassorterede udvalg af kvalitets ebøger, indlæst på dansk af dygtige speakere og skuespillere.

Med et abonnement på Politikenbooks får du adgang til dette sortiment, og kan således vælge og vrage mellem romaner, biografier, novelle-og digt samlinger samt diverse faglitteratur. Du kan læse mere, og se det store udvalg af ebøger, på politikenbooks.dk