Du skal da have mest højde ud af dit gyngestativ!

23 nov
2020

Det er hyggeligt som voksen og mellemstor person at sidde på sådan en gynge på et gyngestativ, fordi man så lige kan svinge lidt forsigtigt frem og tilbage, så man lige kan få luftet hovedet lidt bedre igennem, end at man sidder på en kedelig stol indenfor.

Men for specielt børnene, der hovedsageligt skal bruge sådan et gyngestativ, så skal man også have valgt det bedste af slagsen først og fremmest, så man kan få mest muligt ud af det.

Råd og forslag til den slags kan du finde på https://husblog.dk/saadan-finder-du-det-rigtige-gyngestativ/

Og hvis du lader dit indre barn komme frem, så kan du da også huske, at noget af det sjoveste var at komme højest op med størst fart – så længe det ikke blev farligt.

Så hvis dit barn er for lille til at læse dette, så kan du overføre de her gode råd til dit barn, når det vil højest op med gyngen.

Kontrolleret fart med gyngestativet

Hvis man kan nå jorden med fødderne, så skubber man sig fremad med disse og holder benene udstrakt derefter, så der er mindre krop, der møder vindmodstand. Når du så rammer det højeste niveau fremad, løfter du benene op under dig, så du ryger hurtigere baglæns.

Det giver nemlig en kraft retur, når man laver denne bevægelse; og så skifter du omvendt rundt, når du når den maksimale højde baglæns.

Du kan eventuelt skubbe lidt ekstra til med kroppen, når du vil have mere højde på.

Når du ikke har lyst til at komme højere op, og du ikke vil stoppe brat ved at sætte benene ned i jorden, så holder du bare den ene position med benene konstant, som kan være udadvendt, til du har gyngen helt i ro og kan gå af.

Skal du have ekstra fart og højde på, kan du få en til at skubbe dig, men gør dette forsigtigt, så man ikke går i panik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *