overvågningskamera

Du kan sikre dit hjem med et billigt overvågningskamera

Du kan sikre dit hjem med et billigt overvågningskamera

advertorial

I Danmark begås indbrud i private hjem hver eneste dag. Faktisk anslås antallet af indbrud her til lands at ligge på omtrent 18.000 om året.

Størstedelen af disse indbrud sker til alt held mens boligernes beboere ikke er hjemme, det vil sige i dagtimerne og omkring ferie perioder samt højtider. Men selv om man ikke selv oplever indbruddet er det stadig forfærdeligt at skulle komme hjem til en bolig som er endevendt og tømt for alt af værdi. Og selv om man måske ikke har mistet det store i forbindelse med indbruddet er det stadig hårdt at skulle erkende at uindbudte gæster har tiltvunget sig adgang til éns ejendom.

Derfor handler det om at gøre hvad man kan for at undgå at havne i denne situation. Til alt held kan det godt lade sig gøre at beskytte familiens hjem mod indbrud på effektiv vis. Dette kan du gøre ved først og fremmest at sørge for sikre og moderne låse på samtlige indgange til boligen.

overvågningskamera

Du kan også med stor fordel investere i et alarm system med bevægelses sensor. Og hvis du virkelig ønsker at flytte nålen kan du lade dit hjem overvåge af moderne overvågningskameraer.

Videoovervågning af private boliger – hvordan og hvorledes?

Når du opsætter overvågningskameraer i forbindelse med indbrudssikring af dit og din families hjem bør du gå grundigt til værks. Ideelt set opsætter du både kameraer ude og inde.

Hvis du samtidig husker at opsætte tydelig mærkning som fortæller potentielle misdædere at boligen er sikret med videoovervågning vil disse højst sandsynligt opgive deres lyssky foretagende. Og så har videoovervågningen tjent sit primære formål, nemlig som afskrækkelse af indbrudstyve.

Find billigt overvågningskamera online

Hos den danske kamera forhandler DKKamera kan du finde et stort og velassorteret udvalg af udstyr til videoovervågning. Klik ind på dkkamera.dk og tjek den online shop.